Film og musik på nettet (spar mindst 2000 kr på tv)

Så er det endelig kommet, lovlig musik og film på nettet og til rimelige priser.
På eksempelvis spoitfy koster det omkring 49 kr om måneden at få en normal konto og 99 kr for en premium. Når man sammenligner med at en CD stadig koster over 100 kr både som fysisk disk og som download, så er valget ret nemt.

Det samme med film. Selv hvis man lejede film på nettet på Sputnik eller SF-anytime skulle man betale 30-40 kr for en premierefilm, og det var som streaming. Det var ofte billigere at leje hos Blogbuster eller hos LOVEFiLM hvor de også har konsolspil.
Men nu er der kommet streamingtjenester til Danmark som tilbyder streaming til en fast månedspris. Faktisk har mange det uden at vide det som et tillæg til deres kabeltvaftale. Med Viaplay koster det 99 kr om måneden, hvor man både kan se tv-serier og film. Jeg har også set bredbåndsabonnementer med lignende tilknyttet.
Når man samtidig sammenligner med de over 300 kr om måneden et Canal Digital abonnement koster så kan jeg hurtigt løbe ned i elgiganten og købe et HDMI kabel til at koble fjernsynet og computeren sammen.

Hvad jeg siger er, find dit behov for film og sammensæt det som streaming, her vil du ofte kunne spare 1000 vis af kroner.
Den mindste Canal Digitalpakke koster 329 kr om måneden. dvs  3948 kr om året

- DR betaler du licens til også selvom du kun har computer.
- Tv2 sputnik koster 699,00 for 12 måneder (man kan tilkøbe sport og film)
- Viaplay koster 99 kr om måneden for tv-serier og film dvs 1188 for et år.
Ialt 1887 kr

Eller en besparelse på over 2000 kr på et år (2061 kr)

Så mangler du selvfølgelig reklamer der afbryder dine film, men mon ikke det kan findes også?

Vil du slet ikke betale findes der mange gratis og lovlige ting på nettet eksempelvis South Park.